0 item
SHOPPING CART

Your shopping cart is empty

Continue Shopping
SUBTOTAL: $0

OVER ONS


Waarom drones

RPAS (Remotely Piloted Aircraft Systems) of drones beginnen hoe langer hoe meer deel uit te maken van ons luchtruim. De gebruikstoepassingen van drones zijn de laatste jaren fors uitgebreid. Drones worden nu reeds veelvuldig gebruikt in allerlei bedrijfstakken zoals de filmindustrie, landbouw, huizenbouw, landmetingen, inspecties, bewaking, etc... maar ook bij de gewone consument geraken ze steeds meer vertrouwd. Wij stelden vast dat de drone-markt nog in zijn beginstadium zit en bijgevolg nog enorme groeimogelijkheden biedt. De RPAS-technologie evolueert nog altijd snel, bewijs daarvan zijn de nieuwe toepassingen die zich met de regelmaat van een klok ontwikkelen. Met een Europese wetgeving in het verschiet zal het besturen van drones nog strikter gereglementeerd worden en dus de noodzaak aan een ‘professionele aanbieder van drone-vluchten’ alleen maar groter worden. Redenen genoeg voor ons om te geloven dat er hier voldoende groeipotentieel is om te ondernemen. 

Wat doen wij

Initieel zullen we ons toeleggen en specialiseren in luchtfotografie en luchtvideo-opnamen. Beelden maken voor Immo-kantoren, promofilms, event-beelden, festival-opnamen maar ook voor particulieren; huwelijksfeesten, communie, etc... In een tweede fase willen we ons ook gaan focussen op andere toepassingen zoals inspectie, landmeting, bewaking en eventueel nieuwe nog in ontwikkeling zijnde toepassingen. Al onze drone-piloten zijn daarom ook klasse-1 gekwalificeerd, de hoogst mogelijke vergunningsgraad met als doel alle soorten vlucht-opdrachten te kunnen uitvoeren. 

Wie is Dronesight

Thomas Allard is zaakvoerder en medeoprichter. Hij zorgt voor de zakelijke leiding, het leggen van contacten, netwerken en afsluiten van contracten. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld en is ook zaakvoerder van zijn eigen schoonmaakbedrijf ‘Cleanit’. 

Bob Verhoeven en Dietrich Maes zijn eveneens allebei zaakvoerder alsook medeoprichters. Zij zorgen voor de operationele leiding bij Dronesight en zullen zelf ook vluchten uitvoeren. Beiden zijn in het bezit van een drone-piloot vergunning klasse-1. Bob en Dietrich hebben meer dan 18j ervaring als lijnpiloot in de luchtvaart. Bob is tot op heden gezagvoerder op Boeing-787 met meer dan 11.000 vlieguren in zijn logboek. Dietrich is gezagvoerder op Boeing-747 en heeft eveneens meer dan 11.000 vlieguren op zijn teller staan. 

Johan Desaeyere is verantwoordelijk voor de beeldverwerking en tevens drone-piloot klasse-1. Hij zorgt voor de bewerking en afwerking van de opgenomen beelden. Johan is onze creatieve geest met oog voor precisie en een knappe eigenzinnige grafische kijk. Hij is sinds geruime tijd ook bezig met fotografie en videografie. 

Met deze vier profielen denken wij een ideale basis van kennis en ervaring te hebben om Dronesight de drive te kunnen geven die nodig is. 

Ons doel

Wij streven ernaar om elk project een kans te geven, ongeacht de moeilijkheidsgraad. Met onze passie, oog voor detail en eigen perspectief willen wij elke opdracht uitwerken tot een verzorgd, hoog-kwalitatief eindproduct. 

Meet The Crew


Thomas Allard

Zaakvoerder


Dietrich Maes

Zaakvoerder - Drone piloot klasse 1


Bob Verhoeven

Zaakvoerder - Drone piloot klasse 1

Johan Desaeyere

Creative Designer - Drone piloot klasse 1

D R O N E S I G H T

info@dronesight.be


Home          Projecten          Contact